Speelgoed winnen

Afgelopen: Winnen: Fisher Price Doktersset

Welk kind is niet groot geworden met een dokterskoffertje? De Fisher Price Doktersset is wel een heel uitgebreide versie!

Om je kind voor te bereiden op een bezoekje aan de dokter, is een dokterssetje altijd goed. Al die instrumenten die de dokter gebruikt zijn een stuk minder eng als je ze al eens gezien, of zelfs al gebruikt hebt.

De Fisher Price Doktersset is de leukste, uitgebreidste set die wij ooit gezien hebben. Aan alles is gedacht. Van een stethoscoop (zet hem maar eens op je borstkas, je hoort echt je hart kloppen!) tot een bloeddrukmeter met pompje, van een oorspiegel tot een ‘echte’ injectiespuit.

Heel leuk, en een slimme toevoeging, vinden we ook de pleister. Deze is plastic, en doet het bijvoorbeeld goed om een polsje. Reken er maar op dat kinderen daar vaak mee zullen spelen, het is tenslotte iets dat zij herkennen uit het dagelijks leven. Net als de thermometer, waarbij je kunt draaien naar de temperatuur die je patiënt heeft. Door het vrolijke of droevige gezichtje dat dan tevoorschijn komt weet je meteen of deze ziek is of juist kerngezond!

We bekeken de Fisher Price Doktersset uitgebreid, en waren blij verrast dat zelfs zoiets herkenbaars, van alle tijden, als een dokterssetje zo met zijn tijd is meegegaan, en steeds leuker wordt. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen zo wie ze maar willen aan een ‘medisch onderzoek’ onderwerpen, en raken spelenderwijs gewend aan kleine doktersonderzoekjes.

L6556PR1

Winnen!

Wij mogen van Fisher Price deze Doktersset weggeven. Kans maken? Vul dan deze week het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.