winnen

Afgelopen: Winnen: THE BOXTROLLS prijzen

Vanaf 1 oktober a.s. draait THE BOXTROLLS in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D. Wij geven deze week unieke prijzen weg!

THE BOXTROLLS is een hartverwarmend sprookje over vriendschap en familie. De Boxtrollen zijn bijzondere wezens die onder de grond leven. Ze hebben een weesjongetje uit de stad Cheesbridge geadopteerd en noemden hem Eggs. Wanneer ze bedreigd worden door een gemene slechterik zoekt Eggs hulp bij de mensen in de stad boven de grond en ontmoet het avontuurlijke meisje Winnie. Samen ontdekken ze dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, waar je woont en wie je ouders zijn; want Winnie en Eggs sluiten echte vriendschap voor het leven.

Speciaal voor deze film schreef Milow het nummer Tomorrow The Sun May Go geschreven. Je hoort het tijdens de aftiteling van de (ondertitelde) originele versie en de Nederlands gesproken versie. Meer informatie over THE BOXTROLLS vind je op www.boxtrollen.nl en www.facebook.com/boxtrollen.

pvboxtrolls2

Wij hebben de leukst mogelijke prijzen weten te bemachtigen, en maken jou daar deze week graag blij mee. Wil jij 2 bioscoopkaarten, een rugtas of een schrijfset winnen? Of ga je naar de feestelijke première? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.