winnen

Afgelopen: Win Your Sister’s Sister prijzen

Your Sister’s Sister is een heerlijke feelgood komedie met drie getalenteerde acteurs in de hoofdrol: Emily Blunt (Salmon Fishing in the Yemen), Mark Duplass (Humpday) en Rosemarie Dewitt (Rachel Getting Married).

De film stond in de officiële selectie van drie prestigieuze filmfestivals (Sundance, Toronto & Tribeca) en ontving in de VS bijzonder positieve recensies.

Na de dood van zijn broer wordt Jack door zijn goede vriendin Iris uitgenodigd om een weekend alleen door te brengen op het verlaten privé eilandje van haar familie, om zo zijn gedachten op orde te krijgen. Tot zijn grote verbazing blijkt bij aankomst dat Iris d’r zus Hannah precies hetzelfde idee had. Wanneer na een avond van diepzinnige gesprekken en veel drank de twee samen in bed belanden, is de komst van Iris de volgende morgen het begin van een weekend vol emotionele, grappige en onverwachte situaties…

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie film? Je kunt hier alvast de trailer bekijken.

Wij mogen deze week 3 winnaars gelukkig maken met 2 kaartjes voor deze film en een film waar Emily Blunt eveneens in te zien is: Salmon Fishing in the Yemen. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.