winnen

Win Woezel en Pip spellen

Woezel en Pip, de leuke hondjes bedacht door Guusje Nederhorst, zijn een grote hit bij jong en oud. Ze zijn dan ook wel heel aandoenlijk! Er zijn al heel wat producten met hun afbeelding in de winkels verschenen, de nieuwste leuke aanwinsten zijn 2 spellen.

Zo is daar het Woezel en Pip telspel (8,98 euro). Kinderen van 3 t/m 5 jaar leren er spelenderwijs mee tellen, cijfers herkennen en benoemen en sorteren. Het wordt gespeeld met 1 of 2 spelers, dus het kind kan er ook zelfstandig mee aan de slag. Ook leuk is het Woezel en Pip kwartetspel (4,98 euro), voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Kinderen kunnen dit spel al jong spelen, kunnen lezen is niet noodzakelijk, het zijn de afbeeldingen waar het om draait.

Deze Woezel en Pip spellen van Bambolino Toys zijn leuk en betaalbaar, en zullen voor veel plezier zorgen bij jouw kind. Maar: bij aankoop steun je ook nog eens de Guusje Nederhorst foundation, die zorgt dat ook kinderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben ook het plezier krijgen waar zij als kind recht op hebben.

Wij mogen deze week van ieder spel 2 exemplaren weggeven. Winnen? Vul onderstaande formulier volledig in, en vermeld bij ‘antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. De winnaars ontvangen hun prijs vanzelf thuis.

Deze actie is afgelopen. Bekijk hier de actuele prijsvragen.

Altijd op de hoogte van onze nieuwste acties? Word lid van onze Hyve!

Ook op onze zustersite Lifestylelog vind je deze week een leuke actie, kijk snel en win voor 100 euro aan schoenen!


kids-voordeel 250x250