Film winnen

Win Wat Is Dan Liefde vrijkaarten en prijzen

Wat Is Dan Liefde

Vanaf 17 oktober draait de fijne feelgood film Wat Is Dan Liefde in de bioscoop. Wij geven deze week 2 setjes weg, waarin je niet alleen 2 vrijkaartjes maar ook o.a. een mok en, ja echt, een stresstiet vindt. Winnen? Lees dan snel verder en doe mee.

Wat Is Dan Liefde

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network.

Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter.

Wat Is Dan Liefde

De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Winnen

Zin om deze film zelf te gaan zien? Dat komt mooi uit. We verrassen twee winnaars met twee vrijkaartjes, samen met een mok, slippers, badjas en een stresstiet; altijd handig op kantoor. Wil jij dit leuke pakket winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in om kans te maken.