Boeken winnen

Win Wat Alice vergat van Liane Moriarty (boek van de maand)

Wat Alice vergat

Liefhebbers van Liane Moriarty opgelet: haar nieuwe boek, Wat Alice vergat, ligt nu in de winkels. En wij geven het weg!

Wat Alice vergat

Moeten we Liane Moriarty nog introduceren? Deze succesvolle auteur van o.a. Het geheim van mijn man en Grote kleine leugens levert met Wat Alice vergat vast en zeker weer een bestseller af.

Alice Love is 29, dol op haar man en zwanger van hun eerste kind. Dus… stel je Alice’ schok voor wanneer ze bijkomt op de vloer van haar sportschool, naar het ziekenhuis wordt gereden en daar ontdekt dat de bruidsweken al lang voorbij zijn. Ze ligt in een scheiding, heeft drie kinderen en ze is 39 jaar.

Alice moet de gebeurtenissen van het afgelopen decennium zien te reconstrueren, en tegelijkertijd proberen haar leven weer op de rit te krijgen. Ze probeert erachter te komen waarom haar zus haar niet meer wil spreken, en hoe het komt dat ze een van die superslanke moeders met veel te dure kleren is geworden. Uiteindelijk moet Alice vooral erachter komen of geheugenverlies een zegen is of een vloek, en of het mogelijk is om helemaal opnieuw te beginnen.

Winnen

Dol op bijzondere romans? Dan is dit een boek dat je absoluut moet lezen. En omdat Wat Alice vergat ons Boek van de maand mei is, mogen we vijf exemplaren weggeven. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

[gravityform id=”12″ title=”true” description=”true”]