winnen

Win Trivial Pursuit Familie Editie (afgelopen)

Trivial Pursuit Familie Editie

De kerstvakantie is als je het ons vraagt hét moment om met het hele gezin, misschien wel met bezoek erbij, aan de eettafel plaats te nemen.

En dan niet alleen om te eten, maar zeker ook om een spel te spelen! Wij geven deze week het leukste spel voor het hele gezin weg: Trivial Pursuit Familie Editie.

Trivial Pursuit Familie Editie

Iedereen met (jonge) kinderen zal het herkennen: het is lastig om een kennisspel te spelen waarbij iedereen tot zijn recht komt. Volwassen varianten zijn vaak te moeilijk voor kinderen, terwijl volwassenen de vragen in een kindereditie net iets te makkelijk kunnen beantwoorden.

De oplossing? Een spel waarbij er speciale vragen voor volwassenen en voor kinderen zijn! Trivial Pursuit Familie Editie is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of acht, maar zeker ook voor volwassenen. Je speelt het spel zoals je gewend bent, alleen zijn er dit keer twee stapels met vragenkaartjes.

Is er een kind aan de beurt, dan wordt er een vraag gesteld vanaf de gele kaartjes, terwijl volwassenen vragen van de blauwe kaartjes beantwoorden. Zo speelt iedereen op zijn eigen niveau, wat het spel wel zo leuk én spannend maakt!

Trivial Pursuit Familie Editie

Winnen

Wil jij deze kerstvakantie dit leuke spel met je gezin spelen? Dat kan! Wij mogen 1 exemplaar weggeven. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.