Game winnen

Win Tim Power games

Tim Power is een nieuw gameslabel voor jongens tussen de 5 en 8 jaar. Volledig Nederlandstalig, en ook qua besturing helemaal aangepast op de allerjongste gamers.

Wij geven deze week 3 Nintendo DS games uit deze serie weg, games die zijn gebaseerd op 3 van de populairste toekomstige beroepen bij deze doelgroep: politieman, brandweerman en klusjesman.

Jongens kunnen middels deze games alvast een beetje zien wat de beroepen inhouden. De politieman krijgt orders van zijn chef en verdient accessoires voor zijn auto als hij het goed doet en de stad weer een stukje veiliger maakt. De brandweerman kan zijn brandweerwagen steeds mooier en beter maken als hij de branden snel blust en de mensen redt, de klusjesman tenslotte kan accessoires voor zijn auto en nieuw gereedschap verdienen door klusjes goed uit te voeren.

Wij geven van elke titel 1 exemplaar weg. Vul bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt in en geef eveneens aan naar welke titel (Politieman, Brandweerman, Klusjesman) de voorkeur uitgaat. Wij proberen hier rekening mee te houden, en zorgen dat de winnaar de game vanzelf op zijn deurmat aantreft.

Deze prijsvraag is afgelopen, winnaars ontvangen hun prijs zsm.