winnen

Win Thunderbirds Are Go speelgoed

trapsticker

Is jouw kind fan van de avonturen van Thunderbirds Are Go op tv? Goed nieuws: er is nu ook Win Thunderbirds Are Go speelgoed te koop!

Thunderbirds Are Go speelgoed

Thunderbirds Are Go… da’s toch die cultserie uit de jaren ’60? Klopt helemaal! Alleen is er inmiddels ook een moderne remake van gemaakt, die hartstikke populair is bij de jeugd.

In de serie gaan de vijf Tracy broers van International Rescue elke week vanaf hun geheime eiland in de Stille Oceaan op pad om de sluwe plannen van ‘The Hood’ te verijdelen. Dankzij hun supersonische apparatuur slagen ze er steeds weer ternauwernood in om de meest vreselijke rampen te voorkomen.

Binnen de nieuwe speelgoedlijn vind je niet alleen de populaire hoofdrolspelers, maar ook maar ook de supersonische Thunderbird 1, transportvliegtuig Thunderbird 2, de Thunderbird 3 raket, duikboot Thunderbird 4 en zelfs het complete Tracy Island, de geheime thuisbasis van de Tracy broers.

Thunderbirds Are Go speelgoed

Winnen

Wij mogen een Thunderbirds Are Go set weggeven, met daarin alle Thunderbirds voertuigen. Wil jij hem winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. De winnaar ontvangt de set automatisch thuis.

[cforms name=”thunderbirds 24 okt 2 weken”]