winnen

Win THE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN) prijzen (afgelopen)

THE SECRET LIFE OF PETS

Deze zomervakantie met het hele gezin naar de bioscoop? Ga naar THE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN)! Vanaf 3 augustus kun je hem gaan zien in de bioscoop, wij geven deze zomer unieke prijzen weg.

THE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN)

THE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke, Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 en Minions.

Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? In THE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Comedy acteurs Louis C.K., Eric Stonestreet en Kevin Hart maken hun debuut als stemacteurs in THE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN), verder met o.a. Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress en Albert Brooks.

THE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN) draait vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

Meer informatie vind je op www.huisdiergeheimen.nl.

THE SECRET LIFE OF PETS

Winnen

Wij mogen hele bijzondere prijzen weggeven, echt collectors items. Zo hebben we een paraplu voor je hond (voor als het weer eens hondenweer is…), oordopjes en rugtasjes in de aanbieding. Winnen? Doe dan snel mee aan de actie, door simpelweg het onderstaande formulier volledig in te vullen.

Deze actie is afgelopen.