winnen

Afgelopen: Win te gekke LEGO® prijzen!

Deze week mogen we vier superleuke LEGO prijzen weggeven.

Voor de kleintjes van 2 tot 6 jaar is er de LEGO DUPLO® Luxe treinset.
Een indrukwekkende, luxe goederentreinset met alles waar jonge machinisten van dromen. Met de coole transportband of de grote hijskraan kun je de goederenwagons zelf laden en lossen bij het pakhuis. Tank de trein vol bij het tankstation – je hoort zelfs echte pompgeluiden.

Ben je gek op alles wat zich op de Boerderij afspeelt? Dan is de LEGO® City Boerderij echt wat voor jou!
Op de LEGO® City Boerderij is namelijk van alles te doen. De boer en zijn helpers maken de tractor en de trailer klaar voor het binnenhalen van de oogst. De koeien worden gevoederd, de silo wordt geleegd en de hooibalen worden in de schuur gelegd.

Hou je van bouwen? Met de LEGO® City Bouwplaats kan je zelf meebouwen aan je eigen gebouw!
De graafmachines zijn volop aan het werk op de bouwplaats. Daar komt een dieplader met de dakelementen en systeemwanden. De werklui op de bouwlift helpen een handje terwijl de grote mobiele kraan de elementen één voor één op hun plaats hijst.

Of bestuur je liever de LEGO® Star WarsTM Venator-class Republic Attack Cruiser™?
Bekend van Star Wars: The Clone Wars. De Republic Attack Cruiser is het vlaggenschip in de vloot van kanselier Palpatine. Maak het paneel aan de voorkant open om het verblijf van Palpatine te bekijken. Met verborgen kanonnen onder de vleugels, meervoudige bommenwerper functie en vijf minifiguren waaronder kanselier Palpatine en zijn elite senaat commando lijfwachten.

Wil jij kans maken op 1 van deze pakketten? Vul dan onderstaand formulier volledig in, en vermeld bij ‘Antwoord’ het pakket dat je zou willen winnen (LEGO DUPLO® Luxe treinset, LEGO® City Boerderij, LEGO® City Bouwplaats of LEGO® Star WarsTM Venator-class Republic Attack Cruiser™).

Deze actie is afgelopen.