Film winnen

Win Suske en Wiske & De Texas Rakkers prijzen

Vanaf 23 juli draait hij in de bioscoop, Suske en Wiske & De Texas Rakkers. In de plaats Dark City, Texas, heeft de gemaskerde boef Jim Parasijt, die tevens een illegale whisky-stokerij runt, het plan opgevat om de hele wereldbevolking te verkleinen met een magisch Indiaans verkleinpoeder. Zo kan hij zelf de grootste worden. De Texas Rangers onder leiding van Ranger Tom, die de orde moeten handhaven, zijn inmiddels in een hinderlaag gelokt. Verkleind door het magische poeder heeft Parasijt hen in lege whiskyflessen gestopt. Maar Ranger Tom is niet voor niets de leider. Hij slaagt erin zijn fles uit evenwicht te brengen en in een houten kist te laten tuimelen die voor Europa bestemd is.
Bij toeval komt de fles bij Lambik terecht, die raar opkijkt wanneer hij de piepkleine Texas Ranger ontdekt. Als hij zijn verhaal hoort, weet hij dat er werk aan de winkel is. Boef Parasijt en zijn dwaze ideeën moeten gestopt worden. Samen met Suske en Wiske, Tante Sidonia en Jerom reist hij af om in Texas orde op zaken te stellen. De superverstandige Professor Barabas trekt intussen terug in zijn laboratorium om een tegengif uit te vinden, waarmee hij de verkleining ongedaan kan maken.

Vele ‘bekende stemmen’, zoals Frank Lammers (Lambik), Xander de Buisonjé (Ranger Tom) en Pierre Bokma (Professor Barabas) leenden hun stemmen aan de film, terwijl Jim met ‘Dat ben jij’ de titelsong voor zijn rekening neemt.

Wij mogen deze week een aantal leuke Suske en Wiske & De Texas Rakkers prijzen weggeven. Leuk stiften of potloden, of wat dacht je van een mooie handdoek? Doe snel mee en vul onderstaand formulier volledig in. Bij ‘Antwoord’ vermeld je de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt.

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen hun prijs zsm.


(klik voor grotere afbeelding)