winnen

Win een Stikbot Zanimation Studio

Oh wat is dit leuk! Wij mochten onlangs de Stikbot Zanimation Studio uitproberen, en geven ook nog eens drie sets weg. Lees snel verder!

Stikbots

Stikbots, dat zijn beweeglijke figuurtjes die zich rustig in allerlei bochten laten wringen. Op hun kop, met een been in de lucht of balancerend op arm en been, ze vinden het allemaal prima. En ze blijven dankzij de zuignapjes onder hun handen en voeten ook prima staan.

Dat maakt ze goed geschikt om bijzondere foto’s en filmpjes mee te maken. Door de Stikbots steeds een heel klein beetje te bewegen kun je een eigen stop-motion animatiefilm maken. Dat gaat heel makkelijk via de gelijknamige app, zodat je met een klein beetje oefening je eigen filmpje hebt.

Stikbot Zanimation Studio

Stikbot Zanimation Studio

De Stikbots zijn per stuk te koop voor €5,99, maar echt leuk vinden wij het pas met de juist accessoires erbij. Die vind je in de Stikbot Zanimation Studio. Naast twee Stikbots zitten hier ook een statief voor je smartphone, en een studio met green screen in. En zeker die laatste maakt het werken en spelen met Stikbots nog leuker!

Zet je jouw Stikbots namelijk in de studio, dan kun je via de app een achtergrond aan je foto of filmpje toevoegen, dankzij het green screen. Stuur je figuurtjes naar de maan, de disco, het strand, of waar dan ook. In de app vind je veel kant-en-klare achtergronden, maar je kunt ook eigen foto’s gebruiken.

Stikbot Zanimation Studio

Creatieve kinderen vanaf een jaar of 8 kunnen op deze manier eindeloos aan de slag, en zijn gegarandeerd urenlang bezig. De filmpjes vereisen best wat oefening, maar de foto’s heb je zo onder de knie. Wij probeerden het uitgebreid uit, en wat hebben we een lol gehad met onze rode en oranje vriendjes!

Stikbot Zanimation Studio

Winnen

Zijn Stikbots ook echt iets voor jouw kind? Dat komt goed uit. Wij mogen van Goliath namelijk 3 keer de Stikbot Zanimation Studio (€24,99) weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”stikbot 24 okt 2 weken”]