winnen

Afgelopen: Win So Undercover prijzen

Vanaf 20 december draait So Undercover in de bioscoop, een leuke actiekomedie met Miley Cyrus. Wij geven deze week bijzondere prijzen weg!

Molly Morris (gespeeld door Miley Cyrus) is een keiharde, jonge privédetective die door de FBI wordt benaderd voor een speciale missie. Wanneer zij undercover moet doorgaan voor een naïeve universiteitsstudente en in huis komt bij een meidendispuut, is dat voor haar een verschil van dag en nacht. Als opdracht moet ze daar de dochter van een belangrijke getuige beschermen. Maar al snel raakt ze verwikkeld in de normale dagelijkse tienerdillema’s. Want er gewoon bij horen en een knappe jongen daten is niet zo makkelijk als het lijkt. Terwijl de situatie steeds gevaarlijker wordt, komt Molly erachter dat niet iedereen is wie hij lijkt te zijn.

Speciaal voor deze film maakte W.I.C. by Herôme de So Undercover nagellak collectie. De sprekende kleurtjes uit de collectie passen elk perfect bij één van de hoofdpersonen uit de film, en dragen ook de namen van deze personages. De gehele collectie is exclusief te koop bij Douglas.

Wij mogen deze week twee pakketten weggeven, waarin je 3 van deze lakjes vindt. Natuurlijk zitten er ook 2 bioscoopkaartjes bij om So Undercover zelf te gaan zien, en een leuke USB stick. Wil jij zo’n pakket winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.