winnen

Win DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP prijzen

sneakers lente Primark New Yorker

Vanaf 1 april draait DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D. Wij geven deze week unieke prijzen weg!

DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Pip Pellens (Smurfin), Johnny de Mol (Potige Smurf), Bartho Braat (Grote Smurf), Kasper van Kooten (Moppersmurf), Hugo Kennis (Bakkersmurf), Sarah Nauta (Smurfbloesem), Julia Nauta (Smurflelie), Ellen ten Damme (Smurfstorm), Jelka van Houten (Wilgensmurf), Kees Tol (Klungelsmurf), Koos van Plateringen (Bemoeismurf), Roy Donders (Hippe Smurf), Diederik Jekel (Brilsmurf) en Tygo Gernandt (Garagamel).

DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP

Winnen

Wij mogen ter ere van deze release unieke prijzen wegsmurfen! Wil je een setje bestaande uit een Smurfen lunchtas en een Smurfen schrijfsetje winnen?

DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP

Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in!

[cforms name=”smurfen 3 april”]