Speelgoed winnen

Afgelopen: Win de Pieter Post speelgoed helikopter

Pieter Post is al 34 jaar bekend van tv, vanaf dit voorjaar is er ook Pieter Post speelgoed. Wij geven een helikopter weg.

Pieter Post

Pieter Post is misschien wel de bekendste postbode ter wereld. Al 34 jaar brengt hij in zijn eigen tv-serie (de langstlopende animatieserie op de BBC!) de post rond, en weet hij steeds weer een nieuwe generatie kinderen aan zich te binden.

Pieter Post speelgoed

Het is eigenlijk vreemd dat er nog geen Pieter Post speelgoed te koop was, want wat is er nu leuker om de serie na te spelen, en met de speelset de bekende figuurtjes post te laten bezorgen en ontvangen.

Je kunt alle bekende figuurtjes uit Groenbeek kopen, van Pieter Post en kat Smoes tot Machinist Adjee. Er is een hele leuke speelset, natuurlijk met het postkantoor in de hoofdrol, en er zijn verschillende voertuigen. Pieter Post brengt zijn post namelijk niet alleen in zijn bekende rode bus, maar heeft ook een motor en een helikopter tot zijn beschikking!

Pieter Post speelgoed helikopter

Winnen

Wij geven deze week Pieter Post speelgoed weg, de helikopter om precies te zijn. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in, en misschien heb jij binnenkort deze Pieter Post helikopter wel in huis!

Deze actie is afgelopen.