winnen

Afgelopen: Win Orange is the New Black seizoen 2 op DVD

Orange is the New Black seizoen 2 dvd

Over een paar weken verschijnt het derde seizoen van Orange is the New Black op Netflix. Wil jij er helemaal klaar voor zijn? Deze week verschijnt seizoen 2 op DVD, wij geven de box weg!

Orange is the New Black

In het eerste seizoen van Orange is the New Black zagen we hoe Piper Chapman (Taylor Schilling) in de gevangenis belandt vanwege een misdaad die ze 10 jaar geleden beging. Een behoorlijke omschakeling, aangezien Piper haar leventje net lekker op orde heeft, met een leuke verloofde en een steeds beter lopend bedrijf.

Eenmaal in de gevangenis zien we langzaam de oude Piper boven komen drijven. Haar familie en vrienden kunnen zich moeilijk inleven in het gevangenisleven, terwijl het voor Piper de dagelijkse realiteit is. En waar ze zich eerst nog wat afzijdig houdt, gaat zij al snel volop op in het gevangenisleven. En dat gaat er pittig aan toe, met al die vrouwen!

Orange is the New Black seizoen 2

Seizoen 2

In seizoen 2 zien we hoe de relatie van Piper en haar verloofde Larry steeds verder onder druk komt te staan, terwijl er binnen de gevangenismuren ook van alles gebeurt. Wie zich het einde van seizoen 1 nog kan herinneren, weet dat Piper zich nogal in de nesten heeft gewerkt. Hoe gaat dat verder? En kan Red haar positie binnen de muren handhaven, nu er een oude bekende opduikt? Seizoen 2 is misschien nog wel beter dan het eerste seizoen!

Winnen

Wij geven deze week drie keer de DVD box Orange is the New Black Seizoen 2 weg, die vanaf 27 mei in de winkels ligt. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.