winnen

Afgelopen: Win Noord Zuid op DVD

Noord Zuid

De KRO-politieserie Noord Zuid was op tv razend populair. De tiendelige serie is nu ook te koop op DVD, wij geven hem weg!

Noord Zuid

De dramaserie Noord Zuid gaat over de Amsterdamse rechercheur Dana van Randwyck (Ariane Schluter), die haar achtergrond als psychologe inzet bij het oplossen van misdaden. Na haar scheiding van zakenadvocaat Wouter (Reinout Bussemaker), met wie ze 19 jaar getrouwd is geweest, probeert ze samen met haar 16-jarige puberende dochter Roos (Lobke de Boer) haar privéleven weer vorm te geven. Dana is teamleider van het rechercheteam in district Amsterdam-Noord.

Dana’s werk gaat dag en nacht door en dat gaat ten koste van haar privéleven. Na haar scheiding heeft ze haar leven in de welgestelde Amsterdamse wijk Oud-Zuid opgegeven. Nu woont ze in een huurhuis in een volkswijk in Amsterdam-Noord. Dana’s dochter Roos woont gedeeltelijk bij haar en gedeeltelijk bij haar vader Wouter. De hoge werkdruk maakt dat Dana meer en meer het contact met haar gesloten dochter verliest. Roos loopt rond met een geheim en trekt steeds meer toe naar Nanouk (Katja Römer-Schuurman), Wouters nieuwe vrouw.

Succes

De serie trok wekelijks rond de 1,6 miljoen kijkers, die onder de indruk waren van de sterke verhaallijnen en de topcast. Bekende namen als Ariane Schluter, Katja Römer-Schuurman, Gijs Scholten van Aschat, Juda Goslinga en Hans Kesting zorgen ervoor dat de kwaliteit dik in orde is!

Noord Zuid

Winnen

Wij geven de DVD met daarop alle tien de afleveringen weg. Da’s 490 minuten genieten! Heb je de serie gemist, of wil je hem nog eens rustig bekijken? Doe dan mee aan de winactie door het onderstaande formulier in te vullen.

Deze actie is afgelopen.