Film winnen

Win Niko en de Vliegende Brigade prijzen

De kerstvakantie is dé tijd om met de hele familie de bioscoop te bezoeken. Niko en de Vliegende Brigade gaat op 17 december draaien, en is de perfecte familiefilm om alvast in de kerststemming te komen.

De film vertelt een verhaal vol spanning en humor, waarin het jonge, naïeve en dappere rendier Niko op zoek gaat naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische vliegende slee van de Kerstman. Ondanks hoogtevrees en duizeligheid, trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen van Julius, een oudere  vliegende eekhoorn. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht naar zijn vader, wordt Niko ook bijgestaan door een assertieve zingende nerts. Ze worden echter tegengewerkt door wolven. De film is ingesproken door veel ‘bekende stemmen’, zoals Georgina Verbaan, Cees Geel, Daniel Boissevain, Chris Zegers en Urbanus.

Wij mogen ter ere van de release van deze film, én om iedereen alvast in de kerstsfeer te krijgen een aantal mooie prijzen weggeven. Winnaars kunnen een leuk pakketje met daarin wasco krijtjes, een rendierdiadeem en een mok die je zelf kunt kleuren verwachten. Alles wat wij willen weten is de naam en de leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. Veel winplezier!

Deze prijsvraag is afgelopen, winnaars ontvangen hun prijzen zsm.