Boeken winnen

Win Negen volmaakte vreemden van Liane Moriarty

Negen volmaakte vreemden

Deze maand verschijnt het nieuwe boek van Liane Moriarty, Negen volmaakte vreemden. Het is ons Boek van de maand, en dus maak je kans op een exemplaar.

Negen volmaakte vreemden

Negen gasten verzamelen zich in een exclusief wellnessresort. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. Ondanks alle luxe, meditatie en mindfulness is iedereen zich ervan bewust dat ze ook flink aan het werk moeten. Maar niemand kan zich voorstellen hoe zwaar de komende tien dagen zullen worden.

Frances Welty, een voormalig succesvol romanschrijfster, arriveert bij Tranquillum House met een pijnlijke rug en een gebroken hart. Ze is direct gefascineerd door haar medegasten. De meesten van hen zien er totaal niet uit alsof ze een detoxkuur nodig hebben. Maar degene die haar nog het meest betovert is de eigenaresse van het resort.

Kan deze vrouw werkelijk alle antwoorden hebben waarvan Frances niet eens wist dat ze die zocht? Moet Frances haar twijfels overboord gooien en zich volledig overgeven aan het bijzondere programma dat Tranquillum House aanbiedt – of moet ze maken dat ze wegkomt?
En het duurt niet lang voordat iedere gast in Tranquillum House zich dit begint af te vragen…

Winnen

Benieuwd hoe dit afloopt? Liane Moriarty leverde met eerdere titels (o.a. Het geheim van mijn man) al bestsellers af, en Negen volmaakte vreemden zal zich zeker in dit rijtje scharen.

Wij geven deze maand vijf exemplaren weg. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[gravityform id=”25″ title=”true” description=”true”]