Film winnen

Win Monsters vs Aliens prijzen

Vanaf 1 april kun je in de bioscoop terecht voor de nieuwe DreamWorks film Monsters vs Aliens.

Wanneer Susan Murphy op haar trouwdag bedolven wordt onder klodders ruimtebrij van een meteoor, groeit ze op mysterieuze wijze tot een lengte van maar liefst 15 meter en 2 centimeter. Het leger komt onmiddellijk in actie tegen dit nieuwe monster. Susan wordt gevangengezet op geheim militair terrein. Daar wordt ze omgedoopt tot Gigantica en bij een ongeregeld zootje monsters gezet: de briljante met een insectenhoofd uitgeruste – Dokter Kakkerlak,  de macho half aap, half vis De Missing Link, de puddingachtige, onverwoestbare B.O.B. en de 107 meter grote larf luisterend naar de naam Insectosaurus. Ze worden echter vrijgelaten als een mysterieuze buitenaardse robot op aarde landt en het land aanvalt. Generaal O.P. Stooker haalt De President over om als laatste redmiddel het bonte gezelschap monsters in te zetten. Zij nemen het op tegen de Aliens om de wereld van de ondergang te redden.

Op www.film1.nl/monstersvsaliens vind je de trailer van deze film, en natuurlijk meer informatie en coole extra´s van DreamWorks nieuwste animatiefilm Monsters vs Aliens..

Wij mogen deze week een aantal Monsters vs Aliens skippyballen en sloffen weggeven. Kans maken? Vul dan in onderstaande formulier bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt in. Winnaars ontvangen hun prijs vanzelf thuis.

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen hun prijzen zsm.


Monsters vs. Aliens ™ & © 2009 DreamWorks Animation L.L.C.  All Rights Reserved