Kids winnen

Win Monopoly Extreem Bankieren

Monopoly Extreem Bankieren

Monopoly ouderwets? Welnee, dit aloude familiespel gaat met zijn tijd mee! Maak deze week kans op Monopoly Extreem Bankieren.

Monopoly Extreem Bankieren

Het spel is gelijk gebleven, maar het betaalmiddel helemaal van nu: in Monopoly Extreem Bankieren is het aloude Monopoly-geld vervangen door moderne betaalautomaten met touch-technologie.

Geen gedoe met briefgeld dat nauwkeurig moet worden geteld en gewisseld, nee, je pasje en de betaalautomaat doen het werk voor je. Geld op de bank zetten, aankopen doen, de huur innen of betalen, het gaat allemaal elektronisch. Zoals we dat tegenwoordig gewend zijn! Voor wie normaal gesproken probeert vals te spelen tijdens een spannend potje Monopoly is dit natuurlijk slecht nieuws: dat wordt op deze manier (bijna) onmogelijk.

Monopoly Extreem Bankieren

Spannend nieuw element is ook dat de waarde van de straten stijgt en daalt, net als in de echte wereld van het grote geld. Verder zijn er enkele spelregels aangepast die ervoor zorgen dat het spel vlotter verloopt. Monopoly Extreem Bankieren is kortom een moderne variant van het bekende bordspel, dat bij uitstek geschikt is om met de hele familie te spelen op een lange winteravond.

Winnen

Wil jij Monopoly Extreem Bankieren winnen? Dat kan! Wij geven deze week een exemplaar weg. Vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op dit leuke spel.

[cforms name=”monopoly 13 nov”]