winnen

Afgelopen: Win MINIONS prijzen

Heb jij ze ook zo gemist, die grappige gele wezentjes? Goed nieuws! Vanaf 1 juli kun je de nieuwe film MINIONS zien in de bioscoop, wij geven unieke prijzen weg.

MINIONS

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos.

Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

MINIONS draait vanaf 1 juli in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Meer informatie vind je op www.facebook.com/MinionsNL en www.minionsfilm.nl.

MINIONS paraplu strandbal

Winnen

Wij hebben de hand weten te leggen op unieke MINIONS prijzen. Wil jij zo’n ontzettend grappige paraplu winnen? Of een set bestaande uit een strandbal, fotolijst en sleutelhanger? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.