Fashion winnen

Win een Mavi Serena jeans (afgelopen)

Mavi Jeans Serena

Het favoriete kledingstuk van de Nederlandse vrouw? Een jeans! De ouwe, trouwe spijkerbroek is tijdloos, past overal bij en gaat iedere dag een stukje lekkerder zitten. Wij geven vijf Mavi Serena jeans weg!

Mavi

Het merk Mavi is in 1991 opgericht in Istanbul door jeansproducent Erak, en staat bekend om haar goede pasvorm en rijke wassingen.

In 2016 bestaat Mavi 25 jaar en is het merk uitgegroeid tot een jeansmerk dat wereldwijd opereert en eigen winkels heeft in Amerika, Canada, Turkije, Rusland en Duitsland. Het 25 jarig bestaan van Mavi wordt bekroond met een samenwerking met de denim goeroe Adriano Goldschmiedt.

Behalve deze succesvolle samenwerking werkt Mavi met bekende ambassadeurs en ambassadrices als Adriana Lima, Barbara Palvin, Lucky B Smith. In 2016 zijn Jordan Barett, Franchisco Lachowski en Elsa Hosk het gezicht van Mavi.

Mavi Jeans Serena

Serena

Een van de meest succesvolle pasvormen van Mavi is de Serena.

Serena is een skinny fit jeans die midden-hoog in de taille aansluit. De stofkwaliteit van dit model zorgt ervoor dat het voelt als een tweede huid. Door de hogere kontzakken, zit deze broek met name goed op de billen en geeft het optisch langere benen.

Winnen

Een jeans die wonderen doet voor je kont, en je benen langer laat lijken: wie wil dat nu niet? En dus geven wij met veel plezier 5 exemplaren van de Serena jeans van Mavi weg. We hebben exemplaren in jeansmaat 27, 29, 30, 31 en 32. Check even goed welke jeansmaat je draagt voor je meedoet aan de actie, gewonnen jeans kunnen niet geruild worden!

Wil jij deze mooie jeans winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. Winnaars krijgen de broek automatisch toegestuurd.

Deze actie is afgelopen.