Speelgoed winnen

Afgelopen: Win LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis

LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis ligt dit voorjaar nieuw in de speelgoedwinkels, wij geven deze week een set weg. Winnen voor je peuter? Lees snel hoe!

LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis

Speelhuizen zijn bij kinderen van iedere leeftijd geliefd speelgoed. Het geeft ze de mogelijkheid hun dagelijkse belevenissen na te spelen, of te fantaseren over wat er allemaal zou kunnen gebeuren.

Niet ieder speelhuis is geschikt voor peuters, maar bij het LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis hoef je voor kleine onderdelen niet bang te zijn. De set bestaat in zijn geheel uit de bekende kleurrijke blokken die prima in een peuterhand passen, aangevuld met poppetjes en andere leuke accessoires.

Het huis is niet al te groot, het heeft drie ramen en een deur, en een heerlijke tuin met een glijbaan. Veel stenen zijn bedrukt met herkenbare afbeeldingen die bij een huis horen, voor extra speelplezier. Leuk is dat er 1 steen is, die je goed op het dak kunt plaatsen, waarop aan de ene kant een zon, en aan de andere kant een maan te zien is. Zo kunnen kinderen zowel hun dagelijkse activiteiten als het naar bed gaan en slapen naspelen!

LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis

Winnen!

Wij mogen deze week een LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis ter waarde van €19,99 weggeven. Wil jij deze leuke set winnen voor je kindje? Vul dan het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.