Boeken winnen

Win Lawinegevaar, de nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer (afgelopen)

Lawinegevaar Suzanne Vermeer

Geen winter is meer compleet zonder een nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer. ‘Lawinegevaar’ ligt nu in de winkels, wij geven deze maand vijf exemplaren weg.

Lawinegevaar

Ons boek van de maand december is de nieuwe thriller van Suzanne Vermeer. Het is inmiddels traditie dat er iedere zomer en iedere winter een nieuwe thriller van ‘haar’ hand verschijnt, al weet niemand precies wie er na het overlijden van de oorspronkelijke auteur Paul Goeken achter het pseudoniem schuilgaat.

Advocate Chantal Donkers breekt definitief door als succesvol strafrechtadvocate na het winnen van een spraakmakende zaak die veel media-aandacht genereert. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook een keerzijde heeft, ontdekt ze als ze te maken krijgt met een stalker.

Om even te ontsnappen aan alle stress en drukte boekt Chantal een skivakantie naar Zwitserland met haar vriend Niels. Maar een week voor vertrek gaat ’s avonds de deurbel. Er staat een meisje op de stoep dat beweert de dochter te zijn van Chantals jongere zus Amber. De zus met wie ze al ruim tien jaar geen contact meer heeft. Het meisje stelt zich voor als Fenna en stapt naar binnen met de woorden: ‘Mama zegt dat ik bij jou veilig ben.’

Winnen

Lawinegevaar belooft weer een bloedstollend winters avontuur te worden. Wil jij weten hoe het afloopt? We geven van ons Boek van de maand zoals altijd vijf exemplaren weg. Vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.