winnen

Afgelopen: Win Knitscool of Sewcool

Dit najaar is het speelgoed creatief! Vooral meiden kunnen hun fantasie flink gebruiken, en zelf allerlei moois maken.

Goede voorbeelden hiervan zijn Knitscool en Sewcool, apparaten waarmee kinderen op een makkelijke en veilige manier kunnen breien en naaien. Wij geven ze deze week weg!

Knitscool

Wij wisten niet beter of breien draaide om ‘insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden’, maar tegenwoordig gaat dat heel anders. Er zijn hele handige tools te koop, waarmee breien leuker en makkelijker wordt, zodat je ook als beginner al snel de mooiste resultaten boekt.

De Knitscool is een breistudio, compleet met twee breipennen voor grote en kleine steken en drie kleuren wol, waarmee kinderen vanaf 6 jaar snel en makkelijk aan de slag kunnen. Een telefoonhoes, haarband of sjaal brei je zo, en helemaal naar je eigen smaak, in elkaar.

sewcool

Sewcool

Met Sewcool kun je naaien zonder daarbij scherpe naalden te gebruiken. In de set vind je naast het apparaat drie patronen, acht vellen stof, vulling, knopen en accessoires geleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Zonder naald en draad naaien: heel bijzonder, maar érg leuk! Wij probeerden hem zelf uit en maakten onderstaand filmpje om je een impressie te geven.

Winnen

Wij mogen deze week zowel een Knitscool als een Sewcool weggeven. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in, en geef aan waar je voorkeur naar uit gaat. Kun je niet kiezen? Vul het formulier dan twee maal in.

Deze actie is afgelopen.