Film Speelgoed winnen

Afgelopen: Win Kakelspektakel en kaartjes voor SpangaS in actie

Vanaf 18 juni kun je de bioscoopfilm SpangaS in actie gaan zien in de bioscoop. Wij geven deze week kaartjes en het favoriete spel van de leerlingen, Kakelspektakel, weg.

SpangaS in actie

De vriendschap tussen Raaf en en Abel komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt gesloten en de leerlingen verspreid naar andere scholen moeten. Om dit te voorkomen bezetten ze het schoolgebouw. Dat gaat echter niet helemaal volgens plan. Als Raaf en Abel daarbij flink ruzie krijgen, ontstaan er twee kampen in de hechte vriendengroep. Pas als het helemaal uit de hand loopt, beseffen ze wat de waarde van vriendschap is.

In SpangaS in actie zie je alle bekende hoofdrolspelers uit SpangaS, zoals dat dagelijks te zien is op tv, in hun tweede bioscoopfilm.

Kakelspektakel

Kakelspektakel

In SpangaS in actie hebben ze een favoriet spel: Kakelspektakel. En da’s niet zo gek, want wat een lol kun je daarmee hebben!

Kakelspektakel bestaat uit een rubberen, piepende kip, 1.008 opdrachten, een dobbelsteen, een zandloper en de handleiding. Doel is als eerste team of speler tien punten te halen. De eerste speler neemt een kaart met zes opdrachten van de stapel. De dobbelsteen bepaalt welk woord hij of zij met de kip moet uitbeelden. Hoe? Dat maakt niet uit. Zolang je maar niet praat. Zwaai met de kip, buig haar dubbel of laat haar vleugeltjes fladderen. Hoe gekker, hoe beter. Binnen tien seconden – de tijd dat de zandloper loopt – moeten zijn teamleden het woord raden. Dan mogen ze de kaart houden. Raden ze het niet, dan krijgt het andere team nog een kans.

Winnen

Wij geven deze week zowel kaartjes voor SpangaS in actie als het spel Kakelspektakel weg. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.