winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor de voorvertoning van CAPTAIN PHILLIPS

Vanaf 21 november draait CAPTAIN PHILLIPS in de bioscoop. Wij geven je de kans de film al een paar dagen eerder te zien!

CAPTAIN PHILLIPS is een intense thriller over de gijzelneming van een groot vrachtschip door een kleine groep Somalische piraten. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal en het boek: A Captain’s Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea van Captain Richard Phillips, gespeeld door Oscar® winnaar Tom Hanks.
Het Amerikaanse vrachtschip MV Maersk Alabama werd in 2009 vlak voor de Somalische kust overvallen door een kleine boot met piraten die uit het niets opdook. De bemanning kon de aanval niet afweren, maar de kapitein zette alles op alles om zijn bemanningsleden te beschermen. De focus van de film ligt op het samenspel tussen Captain Phillips en Muse, de piraat die de rol van kapitein overneemt wanneer hij het schip kaapt. Wanneer de situatie steeds meer uit de hand loopt en wanneer het schip steeds dichter bij de kust komt, zien de mannen in dat deze krachtmeting voor beide partijen grote gevolgen zal hebben.
De film is geregisseerd door Paul Greengrass (The Bourne Ultimatum, United 93) en hij laat zowel een bloedstollende thriller zien als een gelaagd verhaal over de persoonlijke, maatschappelijke en economische gevolgen van de globalisering.

Meer informatie vind je op www.captainphillips.nl.

Op maandag 18 november vindt om 18.30 in Amsterdam een speciale voorvertoning van de film plaats. Wij mogen hiervoor een aantal kaartjes weggeven. Heb jij nog niks te doen? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter, en check aanstaande vrijdag je mail. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Let op: deelname vanaf 16 jaar!

Deze actie is afgelopen.