winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor Walibi World

Ben jij er klaar voor?

Vanaf 2 April 2010 is Walibi World weer open. Beleef een onvergetelijke dag uit in de meer dan 40 attracties en shows van Walibi World. Van spetterende waterattracties tot aan stoere familierides en van vliegensvlugge achtbanen tot aan spannende kinderattracties. Walibi World heeft het allemaal! Ben jij er klaar voor?

Waterattracties: Wie houdt het droog?
Lekker afkoelen? Ook dat kan in Walibi World! Ga het watergevecht aan in de hilarische ‘Splash Battle’, trotseer het wildwaterspektakel in de rivier ‘El Rio Grande’ en beleef de gekste tocht van je leven in de ‘Crazy River’. Houd jij het droog tijdens een van deze avonturen?

Familyfun: Avonturen voor de hele familie!
Laat de familieachtbaan “Robin Hood” een van je held maken, voel je zo vrij als een vogel in de zweefmolen “Piccolini” of maak een ritje in blinkende oldtimers door de “Tour de Jardin”. Even relaxen? Geniet van de verbluffende shows in één van de theaters of ontdek de bijzondere dieren op de kinderboerderij.

Kids: Walibiland speciaal voor kinderen.
Stoere kids gaan op avontuur in Walibi Land, waar Walibi en z’n vriendjes te vinden zijn.
Joe de Pelikaan staat al klaar om de kids vliegles te geven in “Joe’s Stuntvlieger”. Wok de Draak nodigt de kids uit voor een vlammende rit in de kinderachtbaan “Woks Waanzin” en iedereen die op bezoek gaat in Boris’ Ballenfabriek belandt gegarandeerd in een superspannend ballengevecht!

Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.walibiworld.nl

Wij mogen deze week 5×2 kaartjes weggeven. Kans maken op 2 kaartjes? Vul dan snel onderstaand formulier volledig in.