winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor voorvertoning The Purge

Heb jij maandagavond 15 juli nog niks te doen en ben je ouder dan 16 jaar? Wij geven je de kans om als eerste de nieuwe bioscoopfilm The Purge te bekijken!

De nieuwe thriller The Purge volgt een Amerikaanse familie gedurende één avond en nacht waarop ze zullen ontdekken hoe ver ze gaan om hun eigen familie te beschermen. Amerika wordt geteisterd door misdaad en overvolle gevangenissen, daarom besluit de overheid om een jaarlijkse ‘Purge’ van 12 uur in te stellen. Tussen 19.00 uur en 07.00 uur is elke misdaad, zelfs moord, legaal. De politie is niet te bereiken en ziekenhuizen sluiten hun deuren. Het is één keer per jaar waarop de burgers hun gang kunnen gaan zonder gestraft te worden. Tijdens de nacht, geplaagd door geweld en veelvuldige misdaden, moet een familie beslissen wat ze doen wanneer een vreemdeling bij hen aanbelt voor hulp.

pvthepurge2

Vanaf 18 juli kun je The Purge gaan zien in de bioscoop, meer informatie vind je nu al op www.thepurge.nl. Op maandagavond 15 juli vindt er vanaf 18.30 uur een speciale voorvertoning plaats in Amsterdam. Wil jij daarbij zijn, met een vriend of vriendin? Vul dan het onderstaande formulier in. Je ontvangt op vrijdag 12 juli bericht als je tot de winnaars behoort.

Deze actie is afgelopen.