winnen

Win kaartjes voor Sprookjesboom de Musical

Goed nieuws: Sprookjesboom de Musical wordt wegens succes verlengd. Je kunt nu nog tot oktober terecht in Theater de Efteling.

Sprookjesboom de Musical is de zevende musical die in Theater de Efteling wordt gebracht. De titelrollen worden vertolkt door de bekende Sprookjesbosbewoners uit de populaire televisieserie Sprookjesboom. In Sprookjesboom de Musical beleven de Sprookjesbosbewoners een verrassend avontuur. De Sprookjesbosbewoners ontdekken namelijk een ‘echt mens’ in het Sprookjesbos – een houthakker – en vertrouwen het niet helemaal. Roodkapje vindt de houthakker aardig, Klein Duimpje wil net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vind het leuk, zo’n stoere man in het Sprookjesbos. De houthakker gelooft niet in sprookjes. Heks en Wolf hebben een gemeen plannetje bedacht en de chaos is compleet als de houthakker de Sprookjesboom wil omhakken.

Deze actie is afgelopen. Winnaars ontvangen hun kaartjes aan het begin van deze week.

Meer informatie, en mogelijkheden om te reserveren, vind je op www.sprookjesboom.com.

Maar: je kunt deze week ook kaartjes winnen op Kidslog! Wij mogen namelijk 4 kaartjes weggeven voor de voorstelling van 19 september (16.00 uur). Wil jij er met het hele gezin naartoe? Vul dan onderstaand formulier in, en vermeld bij antwoord de naam of namen en leeftijd(en) van de kinderen waarvoor je meespeelt.

Nog meer leuke prijzen winnen? Zustersite Lifestylelog viert deze maand haar 3-jarig jubileum, en geeft iedere dag mooie prijzen weg! Doe snel mee!