Speelgoed winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor Speelrijk + speelgoed!

Tijdens het Pinksterweekend, van 7 t/m 9 juni, kun je in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam spelen tot je erbij neervalt. Wij geven kaartjes weg.

Speelrijk is een nieuw familie-evenement, waar kinderen van 2 tot 12 jaar in de indrukwekkende Van Nelle Fabriek in Rotterdam kunnen spelen met het leukste en nieuwste speelgoed en kunnen genieten van kleurrijke voorstellingen.

Een flink aantal speelgoedmerken, denk aan bijvoorbeeld FisherPrice®, Brio, KNEX, Hotwheels, Barbie®, Playmobil en Nintendo® is present, en laten kinderen zowel binnen als buiten heerlijk spelen met al hun speelgoed. Ook zijn er Meet & Greets met Barbie® en Woezel & Pip, terwijl Kim-Lian van der Meij, Savanna en Joji Na & Rachel Verdel (bekend uit Vrijland) optredens geven.

Je vindt alle informatie op www.speelrijk.nu.

pvspeelrijk2

Wij mogen deze week twee kaartjes voor Speelrijk weggeven, plus de BanBao Graanboerderij om ook thuis lekker te kunnen spelen. BanBao is op Speelrijk trouwens zelf ook aanwezig, dus de winnaar kan daar ook de rest van het assortiment uitproberen en lekker bouwen! Wil jij winnen? Vul dan het onderstaande formulier in!

Deze actie is afgelopen.