winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor Salmon Fishing in the Yemen

Vanaf 3 mei draait Salmon Fishing in the Yemen, een komedie over hoop, geloof, liefde…& vissen. Met een echte topcast: Ewan McGregor, Emily Blunt en Kristin Scott Thomas spelen de hoofdrollen in deze Britse film.

Alfred Jones (Ewan McGregor), een in visserij gespecialiseerde overheidswetenschapper, krijgt van een sympathieke Sjeik de ogenschijnlijk onmogelijke taak om zalm te introduceren in de hooglanden van Jemen.
Met een kritische blik en lichte tegenzin begint Alfred aan het project, aangemoedigd door de Sjeiks mooie assistente Harriet (Emily Blunt), en de genadeloze woordvoerster van de Minister President (Kristin Scott Thomas), die in het plan wel een goed positief verhaal ziet om de laatste blunder van de regering te maskeren. Wanneer het ambitieuze project tegen ieders verwachting in steeds concreter vorm begint te krijgen, lijkt dit niet alleen Alfred zijn leven, maar ook de Britse politieke relatie met het Midden Oosten te kunnen veranderen.

De trailer kun je alvast bekijken via http://www.youtube.com/watch?v=MV52Co-p8_4. Wil je de film in de bioscoop gaan zien? Doe dan mee aan onze winactie. Wij geven namelijk 5×2 kaartjes voor Salmon Fishing in the Yemen weg. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.