Film winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor Keet & Koen: De Speurtocht naar Bassie & Adriaan

Vanaf 7 oktober kun je Keet & Koen: De Speurtocht naar Bassie & Adriaan in de bioscoop gaan zien. Wij geven deze week kaartjes weg voor deze gezellige familiefilm!

Keet & Koen: De Speurtocht naar Bassie & Adriaan

In Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet! en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan zijn ontvoerd door De Jonkheer, het neefje van hun eeuwige vijand de Baron. Lukt het Keet! en Koen om het bekende duo te redden uit de handen van de schurken? Keet! en Koen blijken volwaardige opvolgers van Bassie en Adriaan in dit spannende familieavontuur.

Wanneer Bassie en Adriaan voor hun grote verdiensten als mensenredders een onderscheiding krijgen, besluit de baron hier een stokje voor steken. Hij geeft zijn neef ‘Jonkheer’ de opdracht om Bassie en Adriaan te ontvoeren. Wanneer Keet! en Koen ontdekken dat Bassie en Adriaan vermist zijn, zetten ze alles op alles om hen te vinden. En dat blijkt moeilijker dan in eerste instantie gedacht…

De rol van Keet wordt gespeeld door, hoe kan het ook anders, Keet!, die we natuurlijk kennen van Telekids. Patrick Martens kruipt in de huid van Koen, en natuurlijk spelen Bassie en Adriaan gewoon zichzelf.

Winnen

Wij mogen deze week 2 setjes van 2 vrijkaartjes weggeven voor Keet & Koen: De Speurtocht naar Bassie & Adriaan. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.