winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor ‘Gouden Middeleeuwen’ en GOUDKOORTS

Wil jij de nieuwe tentoonstelling over de middeleeuwen in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden bezoeken? Wij geven kaartjes weg!

In de Merovingische tijd, meer dan 1500 jaar geleden, waren de mensen lang niet zo arm en ontevreden als lang gedacht werd. Ze woonden in steden, hadden veel gouden munten en prachtige sieraden. Bij deze mooie tentoonstelling zijn ook twee speurtochten voor kinderen gemaakt. Kinderen tussen 4-7 jaar gaan met een zaklamp op zoek naar dieren uit de Gouden Middeleeuwen. Samen met Mol en Muis zoeken ze de hele tentoonstelling door, op zoek naar hun vrienden. Kinderen tussen 8-12 jaar kunnen op zoek naar acht gouden voorwerpen in de tentoonstelling en vullen zo hun goudzoekerskaart in. Ook zijn er in de tentoonstellingszalen diverse doe-hoeken ingericht, van puzzelen tot je eigen Merovingische huis bouwen met Kapla.

Als extraatje in de zomer heerst er GOUDKOORTS in het museum! Tussen 5 juli en 31 augustus kunnen kinderen schatzoeken in de tentoonstelling over de Gouden Middeleeuwen. Doe mee met de opdrachten en verzamel zo de zes gouden munten. Heb jij alle stappen goed doorlopen? Dan ga je naar huis met je eigen Goudkoorts diploma!

Wil jij deze zomervakantie met je gezin deze leuke tentoonstelling bezoeken? Dat kan! Wij geven kaartjes weg. Om kans te maken vul je snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.