winnen

Afgelopen: Win kaartjes voor Casper & Emma

Vanaf 17 juli kun je Casper & Emma gaan zien in de bioscoop. Wij geven deze zomer kaartjes weg!

Emma is bijna jarig. Ze wordt vijf. Wat ze het liefste wil voor haar verjaardag is een hond. Maar haar moeder vindt dat ze nog niet groot genoeg is om voor een hond te zorgen. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Daar maakt hij kennis met Emma. Ze hebben allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee kinderen sluiten direct vriendschap en de knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa meteen mee naar huis nemen. Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien. Ze is erg verdrietig. Als ze dan eindelijk jarig is krijgt ze niet één grote verrassing maar twee!

Komen Casper & Emma je bekend voor? Kan kloppen! Naast de film is er ook een tv-serie over de twee gemaakt, die je misschien al eens gezien hebt op KRO Kindertijd.

Wil jij deze zomer met je kind naar Casper & Emma in de bioscoop? Wij geven kaartjes weg. Vul het onderstaande formulier voor 4 augustus in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.