Attractiepark Travel winnen

Afgelopen: Win: Avonturenpark Hellendoorn

Deze week is het zover. Vanaf 18 april is Avonturenpark Hellendoorn weer geopend. Er staat dit seizoen van alles op het programma, wij geven alvast een voorproefje en geven kaartjes weg.

Natuurlijk kun je weer volop genieten van alle attracties, er is genoeg voor jong en oud. Maar gedurende het seizoen zijn er ook wat bijzonderheden die je niet mag missen. Zo is het van 18 april tot 30 juni Spellendoorn. Door het hele park kunnen kinderen vragen en raadsels oplossen, waarmee ze prijzen van Cartoon Network kunnen winnen.

Vanaf 1 juni kun je ook weer terecht in het Aquaventura Slidepark, vorig jaar een groot succes en dit jaar weer terug. Dit slidepark biedt 5000m2 waterplezier, ideaal tijdens de warme zomerdagen.

Het weekend van 14 en 15 juni is het Boys & Girls weekend. Speciaal voor jongens en meiden is het een overvol weekend met game-corners, optredens, workshops en stands met coole producten.

Van 5 juli tot 31 augustus, de hele zomervakantie dus, kun je genieten van de spectaculaire Stuntshow, die dagelijks gratis te bezoeken is. Duizelingwekkende stunts, door het magische team uit Zuid-Amerika. Dat maakt je dagje Hellendoorn compleet!

Op 30 juli, 6 augustus en 13 augustus vinden de Zinderende Zomeravonden plaats, waarop je extra lang kunt genieten van Avonturenpark Hellendoorn. Tot 22.00 ben je welkom, en om 21.45 uur geniet je natuurlijk van de spectaculaire vuurwerkshow. En, het duurt nog even, maar als de zomer voorbij is is het van 11 t/m 26 oktober weer tijd voor Heksendoorn, lekker griezelen!

pvhellendoornzomer142

Alle informatie vind je op www.avonturenpark.nl. Wij mogen deze week 3 setjes van 2 kaartjes weggeven, zodat je Avonturenpark Hellendoorn zelf kunt bezoeken. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in en like Kidslog op Facebook!

Deze actie is afgelopen.