winnen

Win kaartjes voor de familiefilm Spokenjagers (afgelopen)

Wil jij met het hele gezin gezellig naar de bioscoop? Wij geven een setje van 4 kaartjes weg voor de nieuwe familiefilm Spokenjagers!

Spokenjagers

In ‘Spokenjagers’ maken we kennis met de elfjarige Tom. Hij is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo (met de stem van Tygo Gernandt) kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Zal het deze stoere spokenjagers lukken de stad te redden?

Spokenjagers

Winnen

Wil jij een setje van 4 kaartjes winnen, om met je gezin Spokenjagers in de bioscoop te gaan zien? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. De winnaar krijgt de kaartjes automatisch toegestuurd.

Deze actie is afgelopen.