winnen

Win kaartjes voor Africa by Light met Grizzy & de Lemmings

Er is vanaf vandaag een gloednieuwe serie te zien op Boomerang: Grizzy & de Lemmings. Wij vertellen je er alles over, en je maakt kans op kaartjes voor Africa by Light in Safaripark Beekse Bergen.

Grizzy & de Lemmings

Grizzy & de Lemmings is vanaf vandaag iedere werkdag om 17.15 uur te zien op Boomerang. De hoofdrol in deze 3D-animatieserie is weggelegd voor Grizzy, een grote, sterke en slimme beer. Je zou zeggen dat niemand deze kolos in de weg durft te staan, maar niets is minder waar. Een aandoenlijke, maar knotsgekke knaagdierfamilie blijkt allesbehalve onder de indruk van de beer. Wanneer de boswachter van huis is, zijn de dieren allemaal van mening dat de boswachterswoning in het natuurreservaat nu hun domein is. Maar samenwonen is geen optie en dus proberen ze, in een felle strijd om de privileges, elkaar het leven zo zuur mogelijk te maken.

Africa by Light

Grizzy & de Lemmings is een serie over bijzondere dieren. Weet je waar je deze winter nog veel meer bijzondere dieren kunt zien? In Safaripark Beekse Bergen! Daar kun je, als het donker is, genieten van Africa by Light: The Fantasy Edition.

Een fantasiewereld van licht is neergestreken tussen de Afrikaanse dieren van Safaripark Beekse Bergen. Laat je verbeelding spreken en je fantasie de vrije loop tijdens dit unieke evenement. Kom met het hele gezin naar Africa by Light: The Fantasy Edition en geniet van een typisch winterse sfeer met heerlijke horeca en diverse attracties. Meer informatie vind je op www.africabylight.nl. Je kunt genieten van Africa by Light tussen 9 december 2016 en 22 januari 2017.

africa by light

Winnen

Ben jij dol op dieren, en zit je vanaf nu iedere werkdag klaar voor Grizzy & de Lemmings? Dan wil je vast ook wel naar Africa by Light! En dat komt goed uit, want we mogen twee setjes van vier kaartjes weggeven. Wil jij ze winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”grizzly 7 nov 2 weken”]