winnen

Afgelopen: Win Just Dance 2014

Hup, kom maar van die bank af! Even flink dansen helpt jou door de winterdip heen, het is tijd voor Just Dance 2014. Doe mee aan de winactie!

Just Dance 2014 is de nieuwste, verbeterde versie van Just Dance, waarin de muziek natuurlijk ook weer helemaal up to date is. Rihanna, PSY en Ke$a komen voorbij, maar ook aan echte klassiekers als I Will Survice en Ghostbusters is gedacht. Plezier voor jong en oud dus!

Just Dance 2014 werkt net als zijn voorgangers, maar heeft zoals gezegd wat vernieuwingen. Zo kun je het, in je eentje of samen met vriendinnen of de rest van het gezin in World Dance Floor online opnemen tegen de rest van de wereld! En dansen was al een van de beste manier om af te vallen, maar de vernieuwde Just Sweat-modus maakt calorie├źn verbranden leuker en verslavender dan ooit… en het berekent ook nog eens je gemiddelde hartslag. Dankzij de speciale Karaoke-optie maak je er helemaal een wervelende show van natuurlijk, want daarbij jureert het spel ook jouw zangkwaliteiten.

pvjustdance2

Wil jij dansend de winter door? Mooi! Wij geven deze week 1 exemplaar van het spel op PS3 weg. Om kans te maken, of een uniek Just Dance 2014 goodiepakket in de wacht te slepen (de troostprijs) vul je snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.