winnen

Win je eigen Nick-bag!

Een Nick-bag is een coole tas met daarop een afbeelding van je favoriete Nickelodeon karakter. En het mooie is: je kunt de afbeelding heel gemakkelijk wijzigen! De tas bestaat namelijk uit 2 delen, een tas en een flap, waarbij de flap heel eenvoudig te verwisselen is.

Ben je na een tijdje de afbeelding op je tas zat, dan koop je gewoon een nieuwe flap (4,99 euro), of je koopt bij je tas al meteen een paar losse, zodat je lekker af kunt wisselen. Een tas (inclusief flap) kost 14,99 euro.

Wij mogen deze week iedere dag 1 Nick-bag weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Surf snel naar www.nickbag.nl en maak je keuze uit het aanbod. Je kunt daarbij kiezen uit de verschillende tassen incl. flap (van 14,99 euro) met een afbeelding van SpongeBob, Diego, Dora of Avatar. Vul onderstaande formulier volledig in en vermeld bij ‘Antwoord’ de naam van de tas van jouw keuze (dus het exacte model, niet alleen de naam van het figuurtje!!). Wij trekken deze week iedere dag een winnaar, die zijn of haar tas vanzelf toegestuurd krijgt.

Deze prijsvraag is afgelopen. Winnaars ontvangen hun Nick-Bag zsm.