Tuin winnen

Afgelopen: Win je eigen mini-tuintje!

Is met het aanbreken van het najaar alle kleur uit je tuin verdwenen? Helemaal niet nodig! Met een mini-tuintje van violen fleur je de boel gemakkelijk weer op.

Natuurlijk kun violen in je border of in een bak op je balkon plaatsen. Maar deze vrolijke plantjes lenen zich ook prima voor een originele aanpak. Haal eens een tegel uit je terras of straatje, en plaats daar violen. Of laat een bootje vol violen drijven op je vijver.

Met dit soort vrolijke pop-up tuintjes blijft je omgeving tot diep in de winter kleurrijk, wel zo leuk. Violen blijven, als je de uitgebloeide bloemetjes verwijdert en ze regelmatig water geeft, tot diep in de winter doorbloeien. Tegen nachtvorst kunnen ze ook, zodra de temperatuur weer boven nul komt richten de violen zich ook gewoon weer op!

Meer informatie over winterviolen vind je op www.mooiwatplantendoen.nl. Wij mogen deze week vier waardebonnen twv 20 euro weggeven om zelf zo’n leuk minituintje aan te leggen. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.