winnen

Afgelopen: Win I Love You Phillip Morris prijzen

Vanaf 22 april draait I Love You Phillip Morris in de bioscoop, het bizarre, maar waargebeurde verhaal over een charismatische oplichter, die van een burgerlijke zakenman veranderde in een extravagante crimineel.

Steven Russell (Jim Carrey) lijdt een doodgewoon leven. Hij is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Debbie, werkt bij de lokale politie en speelt orgel in de plaatselijke kerk. Tot hij op een dag een ernstig auto-ongeluk krijgt, waardoor hij een openbaring heeft. Hij is homo en gaat het maximale uit het leven halen, zelfs als dit betekent dat hij daarvoor de wet moet overtreden. Om in zijn nieuwe extravagante levensstijl te voorzien, begint hij met frauderen en oplichten, maar dit heeft tot gevolg dat hij al snel in de gevangenis belandt. Daar ontmoet hij de liefde van zijn leven; de gevoelige Phillip Morris (Ewan McGregor). Steven wringt zichzelf in de meest onmogelijke bochten om zijn grote liefde uit de gevangenis te bevrijden, zodat zij samen het perfecte leven kunnen leiden.

Meer informatie over de film vind je op www.iloveyouphillipmorris.nl.

Wij mogen deze week 3 pakketten met leuke prijzen van deze film weggeven. Je vindt hierin een bijzonder leuk t-shirt, een zweetbandje en een button. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier volledig in!