Film winnen

Win Het Sinterklaasjournaal De Meezing Moevie prijzen

Vanaf 14 oktober kunnen we al helemaal in de Sinterklaassfeer komen. Vanaf die datum draait namelijk Het Sinterklaasjournaal De Meezing Moevie in de bioscoop, een film waarin je alle bekende gezichten van Het Sinterklaasjournaal tegenkomt, en heerlijk mee kunt zingen met alle bekende Sinterklaasliedjes.
 

De film volgt de avonturen van de enige echte Sinterklaas en natuurlijk de Hoofdpiet, Welles Piet, Rare Piet, Paardenpiet, Pietje Precies en alle andere bekende pieten. Met behulp van het publiek in de bioscoopzaal, weet Dieuwertje Blok contact te leggen met de stoomboot, terwijl deze nog op volle zee vaart vanuit Spanje.
 
Een vaste kijker van het Sinterklaasjournaal wil graag van de Hoofdpiet weten, hoe groot de stoomboot precies is. Om dit goed te kunnen demonstreren, roept de Hoofdpiet alle Pieten bij elkaar om het pakjesruim leeg te halen. Maar als bijna alle pakjes op het dek staan, komt de stoomboot in zwaar weer terecht……
 

Bekijk snel de trailer, of bezoek www.hetsinterklaasjournaaldemeezingmoevie.nl voor meer informatie. 

 

Wij mogen deze week een aantal mooie prijzenpakketjes wegeven, met daarin een Z@pp Doeboekje, Pieten Baret + pietenschmink, Sinterklaashandpop en een meezingboekje om de liedjes uit de film mee te kunnen zingen. Wil jij kans maken op zo’n leuk pakket? Vul dan onderstaand formulier in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. 

Deze actie is afgelopen.