Speelgoed winnen

Afgelopen: Win het PLAYMOBIL voetbalstadion

Droom jij van een carrière als Robin van Persie? Of zou jij liever Arjen Robben of Wesley Sneijder willen zijn? Grijp nu je kans met het PLAYMOBIL voetbalstadion!

Kies jouw favoriete speler en bereid je voor op het toernooi. Speel samen met familie en vrienden, misschien ben jij straks ook Wereldkampioen en houd jij de Worldcup in je handen.

Het PLAYMOBIL voetbalstadion biedt jou de kans om een echte sterspeler te worden. Daag je familie en vrienden uit voor een spannend toernooi. Open het voetbalstadion, zet de goals op en train de spelers (met shotfunctie) voor de eerste wedstrijd. Na het spelen kan je het voetbalstadion in enkele seconden inklappen en opbergen in de draagkoffer. Zo kan je het stadion makkelijk meenemen en overal de strijd aangaan.

Kies jouw favoriete speler, geef hem zijn rugnummer en start de warming-up. Na enkele minuten kan de wedstrijd beginnen. Door de geluidsfunctie lijkt het alsof er real life publiek aanwezig is, dit geeft de sfeer van een echt stadion. Het digitale scorebord houdt netjes de stand bij!

PLAYMOBIl 40 jaar

Playmobil bestaat dit jaar al weer 40 jaar. Sinds 1974 zijn er ruim 2,7 miljard PLAYMOBIL figuren in meer dan 80 landen verkocht. Het merk blijft zijn basis trouw, de poppetjes herkent iedereen in één oogopslag, maar gaat wel steeds mee in actuele thema’s, zodat het aan blijft sluiten bij de leefwereld van kinderen. Het voetbalstadion is daar een mooi voorbeeld van!

pvplaymobilvoetbal2

Winnen!

Wij mogen deze week een PLAYMOBIL voetbalstadion weggeven. Kans maken op deze leuke prijs? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.