Kids Speelgoed winnen

Win het leukste speelgoed om te verzamelen!

Lost Kitties

Verzamelen is de trend van dit moment! En er is volop speelgoed dat zich daar perfect voor leent.

Lost Kitties

Lost Kitties, grappig verpakt in kleine melkpakjes, zijn eigenwijze katjes die lekker doen waar ze zin in hebben. Er zijn er nu al 36 te koop, maar welke je in je melkpakje aantreft is natuurlijk een verrassing. Is het de verliefde Bonbon of de luie Nap-Kin? Eugene met zijn bolle buikje of Cheesy, die met zijn koppie vast zit in de pizza waar hij van zat te snoepen? Open het melkpakje, en zoek in de klei die daarin zit. In iedere verpakking vind je een Lost Kittie, een sticker en een accessoire. De verkoopprijs per stuk bedraagt €5,99.

Lock Stars

Lock Stars

Lock Stars zijn kleine wezentjes die jouw diepste geheimen kunnen bewaren. Ze gaan alleen open met een speciaal sleuteltje, dat je natuurlijk op een veilige plek bewaart. Lock Stars hang je gemakkelijk aan bijvoorbeeld de rits van je jas of schooltas, of zelfs aan je schoenen of sleutelbos. Er zijn 96 verschillende varianten te koop, voor €5,99 per stuk, en bij iedere Lock Star vind je ook een mini Lock Star die je vooraf niet kunt zien. Spannend!

My Little Pony Cutie Mark Crew

My Little Pony: Cutie Mark Crew

Dol op My Little Pony én verrassingen? My Little Pony: Cutie Mark Crew combineert dat mooi. Aan de buitenkant zie je het niet direct, maar deze roze kokertjes bevatten een (stapelbaar) huisje, met daarin My Little Pony mini-figuurtjes. Van pony’s tot zeepony’s en Equestria Girls, ze zijn er allemaal in mini-formaat. Welke je in jouw verpakking aantreft is een verrassing, maar je weet wel zeker dat er sowieso een figuurtje, accessoire en verzamelkaartje in zit. Er zijn op dit moment 24 verschillende figuurtjes te verzamelen, allemaal met als thema ‘snacks’, dus bereid je voor op veel lekkers! De verkoopprijs bedraagt €4,99 per stuk.

Trolls Small Troll Town

Trolls – Small Troll Town

De laatste verzamelfiguurtjes die we je laten zien zijn van Trolls. De bekende figuurtjes Knoest, Guy, Diamond en Poppy, ze zijn allemaal in handzaam formaat te koop. Welke coupe verzin jij voor de opvallende Trolls-haren? De verkoopprijs van deze figuurtjes bedraagt €7,99 per stuk.

Winnen

Benieuwd wat er in al die gesloten verpakkingen zit? We hebben het je expres niet laten zien, want het zelf ontdekken is natuurlijk veel leuker. En 1 van onze bezoekers kan dat ook echt gaan doen, want we geven een leuk pakket met al dit verzamelspeelgoed weg. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier snel en volledig in.

[gravityform id=”32″ title=”true” description=”true”]