Film winnen

Win Het geheim van Mega Mindy prijzen

Vanaf 8 juli draait de film ‘Het geheim van Mega Mindy’ in de bioscoop. Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en pakt zij de boeven alsnog op. Geen boef is nog veilig, dus is het tijd voor wraak! ‘s Werelds beste criminelen slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta (Yolanthe Cabau van Kasbergen), de eigenaresse van de energiecentrale, staat op als hun leidster en heeft een geniaal plan. Ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens. Als Toby wordt ontvoerd en de Mega Mindy capsule verdwijnt moeten Mieke, Oma en Opa het geheim van Mega Mindy veilig zien te stellen.

Wij mogen deze week ter ere van deze release een aantal leuke prijzen weggeven. Wat dacht je van een Mega Mindy doeblok, stickerboek of masker? Doe snel mee aan onze winactie en misschien ben jij wel 1 van de winnaars!

 

Vul onderstaande formulier volledig in, en vermeld bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt. Winnaars krijgen hun prijzen vanzelf thuisgestuurd.

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen hun prijzen zsm.