Speelgoed winnen

Win het bordspel Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf deze week ligt het bordspel Oh, Wat Een Jaar! in de winkels. Wij geven een exemplaar weg!

Oh, Wat Een Jaar!

Komt de naam van dit spel je bekend voor? Kan kloppen! Oh, Wat Een Jaar is de naam van het tv-programma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai met hun teams hun kennis over gebeurtenissen in het verleden testen. Wat gebeurde er in 1979? Hoe veel weten zij nog over 2011? Niet alleen nieuwsfeiten komen aan bod, maar ook de grootste muzikale hits en andere hoogtepunten.

En jij?

Vanaf 24 november is een nieuw seizen van Oh, Wat Een Jaar! te zien op RTL 4, en kun je dus vanaf de bank ook je eigen kennis over de afgelopen jaren weer testen. Maar wist je dat dat eigenlijk nu ook al kan, en dan op een veel leukere manier?

Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf deze week ligt namelijk het gelijknamige bordspel in de winkels, geschikt voor minimaal drie spelers van twaalf jaar en ouder. Neem het tegen elkaar op, en ontdek wie de meeste kennis heeft over belangrijke (en minder belangrijke) gebeurtenissen uit het verleden. Terwijl je speelt komen er vast veel mooie herinneringen naar boven!

Winnen

Wij mogen van Just Games het bordspel Oh, Wat Een Jaar! weggeven. Wil jij het winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[gravityform id=”28″ title=”true” description=”true”]