Boeken Kids winnen

Win Hamstersaurus Rex

Hamstersaurus Rex

Hamstersaurus Rex is ons Kinderboek van de maand februari. Lees snel verder om kans te maken op een exemplaar!

Hamstersaurus Rex

Op een dag vindt de klas van Sam een mysterieuze, grommende hamster in het lokaal. Sam weet meteen hoe hij hem moet noemen: Hamstersaurus Rex. De naam blijkt goed te passen, zeker als het vriendelijke maar hongerige beestje gaat snoepen van het eigenaardige Dinoblast Krachtvoer van de gymleraar.

Sam en zijn nieuwe, supersterke minivriend nemen het samen op tegen Stier van der Kop, de ergste pester in de geschiedenis van de school. Stier is niet bang voor een rare schoolhamster. Maar misschien zou hij dat wel moeten zijn…

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell
ISBN 978 9492 8991 63
€14,99
Uitgeverij Condor

Winnen

Wil jij een exemplaar van Hamstersaurus Rex (voor kinderen van negen jaar en ouder) winnen voor je kind? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in, en doe mee aan onze winactie!

Win Hamstersaurus Rex

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.